Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


Ministrul Finanțelor, despre tăierea salariilor bugetarilor: Costul crizei generate de Covid-19 trebuie suportat de toată lumea

By Madalina Balaceanu , in Politic , at 1 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, susține că nu doar angajații din mediul privat, ci și bugetarii trebuie să suporte costul crizei generate de epidemia de Covid-19.

Întrebat dacă se ia în calcul o tăiere a salariilor bugetarilor, Florin Cîțu a declarat că, din punctul său de vedere, costul crizei generate de coronavirus trebuie suportat de toată lumea, însă liberalul a precizat că o decizie în acest sens va fi luată de Guvernul Orban.

„Aici eu vă spun doar o părere personală: este clar că trebuie ca acest cost al acestei crize să fie suportat de toată lumea, trebuie să fim solidari. Ce măsuri vor fi, cum vor fi luate, dacă vor fi luate, aceasta este o decizie pe care trebuie să o ia Guvernul, nu o iau eu singur. Din punctul meu de vedere, cred că trebuie să fim solidari cu toții în acest moment, indiferent de domeniul în care provenim. Repet, este o părere personală”, a spus Cîțu, pentru Hotnews.ro.

Întrebat dacă această solidaritate înseamnă și tăierea salariilor, liberalul a declarat că „sunt multe forme de a reduce costurile aparatului public”.

„Nu știu ce decizie va lua Guvernul, dacă va lua o decizie, este posibil să fie ignorată opinia mea. Dar vă spun în acest moment este nevoie de solidaritate, pentru toată lumea, în toate domeniile. Vom vedea care va fi situația și ce decizie se va lua”, a afirmat ministrul Finanțelor.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW