Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Ministrul Finanțelor, despre majorarea pensiilor pregătită de PSD în Parlament: De unde atâta tupeu și atâta cinism?

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 22 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a criticat în termeni duri intenția Partidului Social Democrat de a modifica în rectificarea bugetară făcută de Guvern în sensul menținerii în buget a creșterii cu 40% a punctului de pensie.

Totodată, Cițu a amintit că România se află sub supravegherea Comisiei Europene și a agențiilor de rating din cauza depășirii limitei de deficit bugetar.

„De unde atâta tupeu și atâta cinism? Au încercat să arunce România în aer ani de zile, i-am oprit și văd că tot nu se potolesc (…). Încă aștept instituțiile statului să analizeze și să-i ancheteze pentru subminarea economiei naționale pe cei care au lăsat economia fără stocuri, înaintea unei crize de sănătate. Și bineînțeles, poate o să ne uităm și la aceste acțiuni, ceea ce fac astăzi în Parlament este vădit împotriva României (…). Sunt indignat de ceea ce fac. Toată lumea se uită la noi, avem investitori, avem Comisia Europeană, agențiile de rating, toată lumea se uită la noi, ne-au avertizat că mergem într-o direcție greșită și acești oameni vin și fac acest lucru”, a declarat Florin Cîțu la RFI.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW