Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Ministrul Educației susține că sub 5.000 de elevi din şcolile care sunt în scenariul galben sau roşu nu au acces la internet sau dispozitiv electronic

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 9 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Aproximativ 5.000 de copii din şcolile care sunt în scenariul galben sau roşu nu au acces la internet sau la un dispozitiv electronic, însă din 9 septembrie începe distribuţia a 82.000 de tablete, a anunțat ministrul Educaţiei, Monica Anisie.

„Am făcut această verificare. Am discutat cu directorii unităţilor de învăţământ, nu pentru că nu aş fi avut încredere în ceea ce îmi spuneau inspectorii şcolari generali, dar pentru că am dorit să discut şi cu dumnealor, să văd care este starea de spirit în şcolile respective. La momentul acesta sunt 4.925 de elevi. Însă avem şi o veste bună. Din data de 9 septembrie se pot duce tabletele, cele 82.000 de tablete pentru cele trei loturi câştigătoare prin licitaţia pe care a realizat-o ONAC. Nu au fost contestaţii, deci vor fi 82.000 de tablete care vor pleca spre unităţile de învăţământ”, a declarat Monica Anisie la Digi 24, citată de News.ro.

Noul an școlar este programat să înceapă pe 14 septembrie iar școlile din 453 de localităţi care se încadrează în scenariul roşu sau galben.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW