Wednesday, January 19, 2022
Jurnalism corect


Ministrul Educaţiei susţine că profesorii sunt dezamăgiţi de prezenţa slabă a elevilor de clasa a XII-a: Probabil că și-au format deja reflexul de învățare online

By Redactia , in Stirile zilei , at 12 februarie 2021 Etichete: ,

Ministrul Educaţiei susţine că profesorii sunt dezamăgiţi de prezenţa slaba la cursuri în rândul elevilor de clasa a XII-a, menţionând că, cel mai probabil, aceştia s-au adaptat la învăţământul online şi se pregătesc pentru bacalaureat.

„Semnalele pe care le avem sunt pozitive cu privire la atitudinea cadrelor didactice, odată cu reluarea procesului de învățământ cu prezență fizică. Sigur, avem și acea situație, a elevilor de clasa a XII-a, am discutat cu multe cadre didactice, sunt puțin dezamăgite de prezența mult mai slabă decât cea înregistrată în învățământul primar și în grădinițe. (..) Sunt deja în perioada de pregătire pentru examenul de bacalaureat, cei de clasa a XII-a și-au format deja, au o altă atitudine față de societate, față de tehnologie, probabil că și-au format deja reflexul de învățare online mai repede decât cei mici, pentru că la cei mici predarea online este mult mai dificil de imaginat, și se pregătesc pentru examenul de bacalaureat. Presupun. ”, a declarat Sorin Cîmpeanu, joi seara, la Digi24.

Sursa foto : Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW