Wednesday, February 28, 2024
Jurnalism corect


Ministrul Educației: Mulțumesc celor implicați în organizarea Evaluării Naționale pentru modul ireproșabil în care au asigurat siguranța elevilor

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 27 iunie 2020 Etichete: , ,

Ministrul Educației, Monica Anisie, le mulțumește celor peste 76.000 de cadre didactice, directori, inspectori, dar și autorităților publice locale pentru implicarea în organizarea Evaluării Naționale.

”Mulţumesc celor peste 76.000 de cadre didactice, directori, inspectori, precum şi autorităţilor publice locale pentru modul ireproşabil în care s-au mobilizat şi au asigurat toate condiţiile pentru ca elevii să fie în siguranţă la primul examen din viaţa lor! Felicitări tuturor şi mult succes în continuare”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Monica Anisie, după ce au fost publicate rezultatele finale ale Evaluării Naţionale.

Ministerul Educației și Cercetării a publicat, sâmbătă, rezultatele finale la Evaluarea Națională. Potrivit sursei citate, 76,2% dintre elevi au obținut medii mai mari sau egale cu cinci, în creștere față de rezultatele dinainte de contestații.

Conform datelor obţinute în urma reevaluării lucrărilor contestate, proporţia candidaţilor cu medii mai mari sau egale cu 5 (cinci) este de 76.2% (122.252 de candidaţi), ceea ce înseamnă o creştere a acestui număr faţă de rezultatele iniţiale. A crescut, de asemenea, numărul candidaţilor cu media generală 10: de la 839 la 892 (aproape dublu faţă de anul trecut: 459).

Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW