Tuesday, August 3, 2021
Jurnalism corect


Ministrul Educației face apel la calm: Nu există motiv pentru închiderea școlilor

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 9 martie 2020 Etichete: , , ,

Ministrul Educației, Monica Anisie, face un apel la calm și spune că încă nu există motive pentru care școlile din țară să închidă

„Părinții sunt îndreptățiți să pună întrebări. Însă trebuie să nu intrăm în panică. Nu există decât 4 cazuri confirmate, 4 cazuri de elevi care au fost diagnosticați cu Coronavirus. 2 dintre ei deja s-au vindecat, au fost trimiși de la spital acasă.(…) La momentul acesta fac un apel la calm pentru părinți și cadrele diactice, pentru că nu există motivul închiderii școlilor(…)”, a declarat Monica Anisie, la Antena3.

Monica Anisie a mai anunțat că în această dimineață că a susținut o videoconferință cu inspectorii școlari generali pentru a discuta despre situația din teritoriu.

„Am participat aseară la Comitetul național pentru situații speciale de urgență, unde s-a luat decizia ca astăzi să mai avem o întâlnire. În această dimineață am o videoconferință cu inspectorii școlari generali, tocmai pentru a discuta problemele din teirtoriu și a mă asigura că în fiecare unitate există săpun, dezinfectant, pentru chiar dacă închidm astăzi școlile, copiii tot vor circula. Nu pot sta închiși în casă”, a spus Anisie.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW