Friday, September 22, 2023
Jurnalism corect


Ministrul Educației a anunțat eliminarea declarației pe propria răspundere pentru revenirea elevilor la școală

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 31 august 2020 Etichete: , ,

Părinții nu vor trebui să completeze o declarație pe propria răspundere la revenirea elevilor la școală, a anunțat luni ministrul Educației, Monica Anisie.

„I-am solicitat domnului ministru Tătaru să fie eliminată acea declarație pe propria răspundere din partea părintelui și acesta a fost de acord. Normele pentru începerea școlii pe le publicăm mâine nu vor mai cuprinde declarația pe propria răspundere”, a declarat Monica Anisie pentru StiriEdu.ro.

Ministrul Educației va organiza marți, 1 septembrie, o conferință de presă în care va oferi mai multe detalii condițiile în care va începe noul an școlar.

Amintim că potrivit normelor pentru începerea anului școlar 2020-2021, publicate de Ministerul Sănătății, părinții ar fi trebuit să completeze o declarație pe propria răspundere.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 86106 more Information to that Topic: mainnews.ro/ministrul-educatiei-a-anuntat-eliminarea-declaratiei-pe-propria-raspundere-pentru-revenirea-elevilor-la-scoala/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: mainnews.ro/ministrul-educatiei-a-anuntat-eliminarea-declaratiei-pe-propria-raspundere-pentru-revenirea-elevilor-la-scoala/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW