Wednesday, November 30, 2022
Jurnalism corect


Ministrul Economiei s-a răzgândit în privința directoarei care ar fi colaborat cu Securitatea: Am renunțat la mutare

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 28 ianuarie 2021

Claudiu Năsui a renunțat la numirea Claudiei Florina Priescaru, care ar fi colaborat cu Securitatea, în funcția de director general adjunct în cadrul Ministerului Economiei. 

Am încercat să mut o directoare din ministerul finanțelor în ministerul economiei. Voi renunța la mutare”, a scris Claudiu Năsui, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Claudiu Năsui, despre numirea unei foste colaboratoare a Securității la Ministerul Economiei: Nu are o decizie definitivă în sensul acesta. Doamna a performat în Administrație

Ministrul Economiei susține că instituția pe care o conduce are un deficit de personal, după ce Ministerul Economiei și Energiei din timpul Guvernului Orban a fost împărțit în două: Ministerul Economiei, condus de Năsui și Ministerul Energiei, condus de Virgil Popescu.

Ministerul economiei și energiei așa cum este acum se împarte în două ministere. Personalul se va împărți între cele două ministere. O prioritate a zilelor acestea este organizarea ministerului, iar asta în același timp cu deblocarea schemelor de ajutor de stat aflate în derulare. Unii oameni își doresc să rămână în ministerul economiei, dar unii vor pleca. Din punct de vedere administrativ, am ca scop repar multe lucruri în minister”, a adăugat Năsui.

Demnitarul a motivat propunerea controversată argumentând că nu cunoaște multă lume care să lucreze în aparatul de stat.

Am renunțat la numirea ei în calitate de secretar general tocmai din cauza dosarului CNSAS, dar m-am gândit că un transfer de la un minister la altul nu va fi problematic. Mutarea ei ar fi fost de pe postul pe care îl ocupă acum, pe fix același post la economie”, a precizat ministrul USR-PLUS.

Sursa foto: Facebook / Claudiu Năsui

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW