Tuesday, October 19, 2021
Jurnalism corect


Ministrul Economiei a anunțat prețul cu care vor fi cumpărate măștile de protecție

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 23 aprilie 2020 Etichete: ,

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anunțat că măștile de protecție care sunt produse în România vor fi vândute de producători cu prețuri începând de la 2 lei fără TVA.

De asemenea, Virgil Popescu a precizat că se va ajunge în perioada următoare la o capacitate de producție în România de un milion de măști de protecție.

„Vom avea minim un milion de măşti zilnic. În două companii, asta e foarte important, e vorba doar în două companii. Mă aştept ca, în urma lansării astăzi a Registrului naţional al producătorilor de dispozitive şi echipamente medicale, să vedem exact pe toţi cei care vor să producă şi care sunt autorizaţi să producă toate aceste dispozitive medicale, să știm exact, să facem un recensământ al producţiei. Din ce am vorbit cu cei doi producători, preţul este în jur de 2 lei. De la 2 lei va pleca de la ei, probabil că 2 lei fără TVA va fi şi preţul către populaţie”, a spus Virgil Popescu, la Digi 24.

Anunțul ministrului vine în contextul în care Klaus Iohannis a anunțat că după 15 mai, odată cu ridicarea restricțiilor de circulație, purtarea măștii de protecție va fi obligatorie în spațiile închise.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW