Monday, November 28, 2022
Jurnalism corect


Ministrul Economiei a anunțat că raportul ANPC privind măștile neconforme va fi trimis la Parchetul General

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 26 noiembrie 2020

Toate măștile neconforme au fost retrase de pe piață iar raportul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului va fi transmis către Parchetul General, a anunțat joi ministrul economiei, Virgil Popescu.

„Așa cum am mai spus, protejarea populației este prioritară. De aceea, românii au dreptul să știe că ne preocupăm de acest aspect și, cu ajutorul celor de la ANPC, supraveghem piața pentru siguranța fiecăruia dintre noi. Un fost ministru PSD, pe care nu îl recomandă mai nimic, în afară de faptul că a învățat să manipuleze, ca orice social democrat autentic, speculează teama românilor! Să vă fie rușine că faceți asta! Mesajul meu pentru cetățeni: măștile neconforme au fost retrase de pe piață de către cei de la ANPC și, mai mult chiar, au fost aplicate și amenzi, celor care nu au respectat legea. Nu ascundem sub preș nimic, așa cum sunt obișnuiți social democrații să facă! Românii trebuie să știe că sunt protejați. Și, repet, îi îndemn pe români să caute măști produse în România, pentru că sunt de calitate, sunt autorizate, sunt acreditate şi sunt cele mai bune de pe piaţă! P.S. Raportul neregulilor constatate și sancționate de comisarii ANPC pleacă spre Parchetul General”, a transmis pe Facebook ministrul economiei.

Virgil Popescu a afirmat miercuri că jumătate dintre măștile aflate pe piață în România nu ar proteja împotriva COVID-19, precizând că neregulile au fost descoperite în urma unor controale făcute de ANPC, care a dat amenzi în valoare de 18 milioane de lei.

Ministrul Economiei susține că măștile neconforme ar proveni din import și a sfătuit cetățenii să achiziționeze măști de producție autohtonă.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW