Wednesday, December 1, 2021
Jurnalism corect


Ministrul de Interne: Calendarul admiterii pentru școlile de agenți și subofițeri a fost aprobat. Vor fi 2.403 de locuri disponibile

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 1 februarie 2021

Lucian Bode a anunțat că a fost aprobat calendarul admiterii pentru școlile de agenți și subofițeri ale MAI. Ministrul de Interne a precizat că vor fi disponibile 2.403 de locuri. 

Sunt bucuros să dau o veste mult așteptată de către foarte mulți tineri: am aprobat calendarul admiterii pentru școlile de agenți și subofițeri ale Ministerului Afacerilor Interne! Astfel, începând cu 15 februarie și până în 28 februarie, cererile de înscriere se pot depune la structurile de resurse umane aparținând inspectoratelor generale și județene, cu precizarea că dosarul de candidat trebuie completat până în 10 martie 2021”, a precizat Lucian Bode.

Locurile disponibile vor fi repartizate astfel:

• 1.483 locuri specializare agent de poliție;

• 220 locuri specializare agent de poliție de frontieră;

• 400 locuri specializare subofițer de jandarmerie;

• 256 locuri specializare subofițer de pompieri și protecție civilă;

• 22 locuri specializare maistru militar auto.

Așa cum știți, în afara evaluării cunoștințelor – care va avea loc în 27 martie, candidații vor mai susține testarea psihologică și proba sportivă, conform planificării. Pentru cei care trec de aceste etape, urmează examinarea medicală. De asemenea, în următoarele zile, site-urile unităților de învățământ ale MAI – Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina , Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca, Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră „Avram Iancu” Oradea, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni și Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești , precum și cele ale inspectoratelor generale vor publica informații utile. Tuturor candidaților le doresc mult succes!”, a adăugat ministrul de Interne.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW