Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Ministrul de interne și-a anunțat demisia: Premierul a cedat în fața președintelui/ Dăncilă: Carmen Dan este dezinformată

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 15 iulie 2019 Etichete: , ,

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, si-a anunțat demisia. Ea susține că premierul Dăncilă vrea să-i satisfacă dorințele președintelui Iohannis. Carmen Dan face referire la faptul că s-ar putea afla pe lista miniștrilor remaniabili. 

„Mi-am depus mandatul. Nu voi cere colegilor mei nimic. Plec cu fruntea sus din fruntea Ministerului de Interne. Înţeleg din cauză că nu mi-am făcut treaba. E o decizie politică.Nu am ce să mi reprosez. Nu mi s-a reproșat nimic, doar satisfacerea dorințelor lui Klaus Iohannis. Conducerea partidului este cea care analizează această schimbare trebuie să aibă la bază o analiză. Se pare că nu a fost. Mi-am depus mandatul „, a declarat Carmen Dan, înainte de intrarea în ședința CEx.

Intrebată dacă în ceea ce o privește, PSD a cedat în fața lui Iohannis, Carmen Dan a spus: ”Da, se pare ca da”.

Viorica Dăncilă: Carmen Dan este dezinformată

Viorica Dăncilă susține că ministrul de Interne nu a anunțat în interiorul partidului că va demisiona.

„Carmen Dan este dezinformată. PSD nu va ceda în fața președintelui. Eu cred că unii membrii ai PSD nu au învățat nimic și au crezut că dacă ies în spațiul public, și fac declarații, îi va aprecia cineva. Declarațiile trebuie făcute înainte, în interiorul partidului, și apoi în spațiul public, dar se pare că pentru unii interesul personal este mai important decât interesul politic”, a spus premierul Viorica Dăncilă, înainte de CEx-ul partidului.

Gestul ministrului de Interne Carmen Dan vine cu mai puțin de o lună înainte de mitingul din 10 august, unde una dintre revendicări este chiar demisia sau demiterea ei.

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW