Saturday, November 27, 2021
Jurnalism corect


Ministrul de Interne: Repunem pe tapet propunerile de a reforma MAI. Poliția Animalelor ar putea funcționa ca departament la Ordine publică

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 6 iunie 2020 Etichete: , ,

Ministerul de interne, Marcel Vela, a declarat că la sfârșitul acestei luni sau cel târziu luna viitoare va fi reluată discuția despre restructurarea MAI și în cadrul acestei reforme va fi înființat un departament pentru protecția animalelor care să funcționeze în cadrul poliției pentru ordine publică.

Proiectul de reformă a Ministerului de Interne a fost demarat în luna decembrie, în ianuarie au existat dezbateri pe tema aceasta, însă din cauza pandemiei discuțiile au fost suspendate.

„Repunem pe tapet o decizie de reformare a MAI” la sfârșitul lunii iunie sau în luna iulie, a anunțat ministrul Marcel Vela la Digi24, considerând că este o reformă necesară, pentru care a primit peste 400 de propuneri.

„Este vorba de proiectul de reformă a MAI, demarat în decembrie, am făcut o dezbatere, acest proiect trebuia să intre în zona legislativă, dar având în vedere începutul pandemiei, acest proiect l-am suspendat, de la sfârșitul lunii iunie sau de la începutul lunii iulie urmând să punem pe tapet tot ce ține de decizia de restructurare și eficientizare a MAI”, a spus Marcel Vela.

Ministrul a anunțat că în cadrul acestei reforme ar putea fi înființat și un departament pentru poliția animalelor.

„Acest proiect de reformă are o formă largă, putem înființa și un departament al poliției animalelor”, a confirmat ministrul de interne.

După ce a adoptat un cățel la minister și caută stăpâni pentru încă trei, ministrul de interne Marcel Vela a anunțat înființarea Poliției Animalelor. Reacția lui Marcel Vela vine după ce în spatiul public au apărut imagini de o cruzime fără margini, în care doi copii ucid un cățel sub ochii unor adulți.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW