Wednesday, February 26, 2020
Jurnalism corect


Ministrul de Interne: Raportul privind evenimentele din 10 august este declasificat. L-am trimis la DIICOT

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 14 noiembrie 2019 Etichete: ,

Ministerul de Interne, Marcel Vela, a anunțat într-o conferință de presă că raportul privind evenimentele din 10 august este declasificat. De asemenea, acesta a precizat că a înaintat raportul către DIICOT.

„ Azi am primit ultimul aviz solicitat pe parcursul acestei proceduri de la toate instituțiile implicate în această derulare a evenimentelor din 10 august. Comisia a decis declasificarea raportului. Așadar, în această zi, raportul este declasificat. Informarea cu privire la evenimentele din 10 august este declasificată. MAI a decis conform legii această declasificare. Mulțumesc instituțiilor care au fost operative în emiterea avizelor pentru declasificare. Tot astăzi am înaintat raportul declasificat către DIICOT, unde, așa cum stiți, există un dosar penal deschis cu privire la toate sesizările legate de evenimentele din 10 august 2018”, a declarat Vela.

Potrivit ministrului, Jandarmeria, Serviciul Român de Informații (SRI) și Serviciul de Informații Externe (SIE) au fost de acord cu desecretizarea dosarului.

Inquam Photos/Octav Ganea

 

 

Citeste si:  Alexandru Cumpănașu, singurul român care a beneficiat de protecția Jandarmeriei în 2019

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW