Sunday, December 10, 2023
Jurnalism corect


Ministrul de Interne, mesaj pentru români: Pregătesc o acțiune specială pentru a rămâne într-un dialog permanent

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 20 aprilie 2020 Etichete: , ,

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, luni, că pregătește o „acțiune specială pentru a rămâne într-un dialog permanent”. Într-un mesaj transmis colegilor din MAI, ministrul a spus că are sentimentul de „împlinire a misiunii față de cetățeni și față de România”.

„Mesajele și urările dumneavoastră au venit ca cel mai frumos moment al acestui Paște atât de diferit. Am simțit că au fost urări menite să mă încurajeze, să ofere forță și energie pentru acțiunile viitoare. Vă mulțumesc pentru fiecare urare, pentru timpul dumneavoastră, pentru faptul că îmi semnalați anumite aspecte aici, dar mai ales pentru că rămâneți mereu deschiși dialogului”, scrie Marcel Vela.

Ministrul de Interne le mulțumește cetățenilor pentru că au dovedit „respect” și „patriotism” pentru toată munca polițiștilor.

„De asemenea nu pot rămâne indiferent în fața eforturilor dumneavoastră. Rugămințile noastre au fost aplicate într-un mod exemplar cum poate nu s-au așteptat cei care își doreau să speculeze negativ acest moment. Dovada dumneavoastră de respect și patriotism pentru toată munca noastră din spatele acestor zile a fost cu adevărat impresionantă și vă spun din suflet MULȚUMESC! Nimic nu poate avea rezultat fără unitate, împreună am fost și suntem o mare echipă care luptă pentru același scop, iar dumneavoastră ați înteles acest mesaj întru totul. Aceste zile îmi oferă sentimentul de împlinire a misiunii față de cetățeni și față de România”, mai spune el.

Marcel Vela i-a anunțat totodată că pregătește ceva „special”.

„Pentru că îmi doresc să fiu mai aproape de mesajele primite aici și pentru că vreau ca multe întrebări să nu rămână fără răspuns, mâine voi anunța o acțiune pe care o pregătesc special pentru a rămâne într-un dialog permanent. O zi cu bine!”, mai spune ministrul.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW