Friday, July 1, 2022
Jurnalism corect


Ministrul de Interne, mesaj de 1 Mai: Trebuie să mai rezistăm puţin / Șeful MAI le mulțumește angajaților care lucrează de Ziua Muncii

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 1 mai 2020 Etichete: , , ,

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia zilei de 1 Mai în care îi îndeamnă pe cetățeni să aibă „un comportament corect” și „să mai reziste un pic”. Șeful MAI a ținut să le mulțumească angajaților ministerului care lucrează de Ziua Internațională a Muncii.

„Cu toţii ne-am făcut planuri de 1 Mai: ne vedeam cu cei dragi, la munte, la mare, la distracţii, la grătare. Oricum, dar nu aşa. Ca totdeauna, viaţa ne-a oferit imprevizibilul şi ne-e adus aici, în mijlocul unei pandemii globale.(…)

Încă de la prima oră sunt la datorie şi verifică dacă sunt respectate regulile care sunt menite să ne protejeze. Aşa cum am mai spus, am suplimentat efectivele din teren pentru a preveni posibile riscuri pentru că vreau să fim cu toţii bine, vreau să ştiu că vom fi sănătoşi, departe de acest virus invizibil şi agresiv. (…) Haideţi să avem un comportament corect. Trebuie să mai rezistăm puţin pentru ca apoi să avem o perspectivă optimistă”, a declarat Marcel Vela.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW