Wednesday, May 18, 2022
Jurnalism corect


Ministrul de Interne: Cu siguranță săptămâna viitoare va mai fi o Ordonanță Militară

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 11 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat că săptămâna viitoare va fi emisă o nouă Ordonanță Militară pentru a fi reglate anumite aspecte privind lucrătorii transfrontalieri din zona de sud, relaxarea controalelor la punctele de trecere a frontierei și pentru a fi transpuse precizările din Decretul președintelui Klaus Iohannis de prelungire a stării de urgență.

De asemenea, Marcel Vela a precizat că vor mai fi introduse precizări în următoarea Ordonanță și în funcție de propunerile celorlați membri ai Executivului.

„Săptămâna viitoare vom da probabil încă o Ordonanță în sensul în care ar trebui sa reglăm zona de sud, granița cu Bulgaria, unde exista un tranzit transfrontalier pentru muncile agricole, și așa cum am permis pentru Ungaria, trebuie să permitem și pentru Bulgaria. Ar mai trebui să introducem în excepțiile de la rigurozitatea controlului așa cum am făcut cu șoferii de camioane și cu navigatorii de pe vase și tot ceea ce ține de navigația de mărfuri. Mai sunt și alte propuneri făcute de colegii miniștri. Mai sunt și probabil, în funcție de decretul pe care îl va emite președintele Klaus Iohannis  și alte zone sau domenii de care trebuie să ne ocupăm. (…) Cu siguranță săptămâna viitoare va mai fi o Ordonanță”, a declarat Marcel Vela la Digi 24.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW