Sunday, May 22, 2022
Jurnalism corect


Ministrul de Interne anunță schimbarea conducerii Jandarmeriei Române/Bogdan Enescu, numit șeful istituției

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 20 decembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat, vineri, schimbarea conducerii Jandarmeriei Române. Șeful jandarmilor Ilfov, colonel Bogdan Enescu și șeful jandarmilor români din Afganistan, Ionuț Gabriel Câmpanu, au fost numiți la conducerea instituției.

Marcel Vela, a anunțat, vineri, schimbarea din funcție a șefilor Jandarmeriei, generalul de brigadă Constantin Florea și colonelul Grigore Ciaușescu, aceștia întorcându-se la inspectoratele de care aparțin. Ministrul de Interne speră ca noul comandament să schimbe imaginea negativă a Jandarmeriei.

„Aștept ca orice cetățean, ca ministru al Afacerilor Interne, ca noul comandant să schimbe imaginea Jandarmeriei. Am întâlnit oameni extraodinari jandarmi care își fac datoria. E păcat că unii din Jandarmerie au stricat un pic imaginea Jandarmeriei, ca să fiu elegant. Adevărații jandarmi sunt cei ca dl Enescu”, a declarat Vela.

Noul șef al Jandarmeriei o să fie colonelul Bogdan Enescu.Colonelul Bogdan Enescu a fost, din 2013 până în prezent, inspector șef la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ilfov

„Am numit pe funcția de inspector general pe domnul colonel Enescu Bogdan, în vârstă de 46 de ani, absolvent al Academiei de Poliție Alexandru „Ioan Cuza”, are 23 de ani de activitate în cadrul Jandarmeriei Române. A îndeplinit mai multe funcții în cadrul Jandarmeriei Române. În prezent, are funcția de inspector șef în cadrul Inspectoratului de Jandarmi a județului Ilfov și nu a avut nicio legătură cu evenimentele din 10 august 2018”, a spus ministrul de Interne.

jandarmeria ilfov

Prim-adjunctul Jandarmeriei o să fie comandantul Contigentului de jandarmi din Afganistan, colonel Ionuţ-Gabriel Cîmpanu. Acesta a participat până acum la două misiuni internaționale, respectiv Misiunea de menținere a păcii- ALTHEA Bosnia și Herțegovina și EULEX Kosovo.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW