Tuesday, February 27, 2024
Jurnalism corect


Ministrul de Finanțe a anunțat când va fi lansat site-ul IMM Invest: Ciolacu şi PSD se opun acestui produs şi l-au atacat prin moţiune. Vor România în criză

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 24 aprilie 2020 Etichete: ,

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a anunțat că site-ul IMM Invest va fi lansat săptămâna viitoare și este foarte probabil să fie accesat de cel puțin patru milioane de oameni în prima oră de la lansare.

 „Ciolacu vrea România în criză! Am fost informat de instituţiile abilitate că noua formă a site-ul ui IMM INVEST, pe care înţeleg că nu o mai poate ataca nimeni, o să fie gata săptămâna viitoare. Având în vedere că, timp de o lună de zile, toate propunerile mele pentru salvarea economiei au fost atacate public şi respinse în parlament de PSD şi am promis tuturor transparenţă şi profesionalism, am luat următoarea decizie: începând de azi la orice program pentru dezvoltarea României pe care îl iniţiez şi care este aprobat de guvern, iar după aceea este contestat şi anulat în Parlament de votul PSD, voi prezenta un anunţ pe care orice persoană care accesează programul respectiv să-l citească.(…)

Ca să fie mai clar, site-ul IMM INVEST o să fie lansat săptămâna viitoare şi se va deschide cu anunţul din cartolina ataşată: „IMM INVEST produs dezvoltat de MFP. Ciolacu şi PSD se opun acestui produs şi l-au atacat prin moţiune”. Am fost informat de specialişti că este foarte probabil că site-ul să fie accesat de cel puţin 4 milioane de oameni în prima oră”, a scris vineri ministrul Finanţelor pe Facebook.

Pe 17 aprilie, ministrul Finanțelor Publice anunța demararea programului IMM Invest. La scurt timp după lansare, mai mulți antreprenori s-au plâns că portalul s-a blocat și nu poate fi accesat. În aceeași zi, Cîțu a acuzat un atac cibernetic asupra portalului.

Florin Cîțu a declarat, miercuri, că site-ul IMM Invest este supus, în această perioadă, unor teste de fiabilitate, precizând că vrea să se asigure de faptul că atunci când va porni nu vor mai exista probleme.

Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW