Thursday, March 28, 2024
Jurnalism corect


Ministrul Culturii: Ordinul pentru reluarea producţiei de spectacole şi concerte în spaţiu închis va fi semnat săptămâna aceasta

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 15 iunie 2020 Etichete: ,

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, a anunțat că ordinul comun cu Ministerul Sănătății pentru reluarea producției de spectacole și concerte în spațiul închis va fi semnat săptămâna aceasta.

Într-un comunicat în care denunţă „circul PSD împotriva sănătăţii oamenilor din instituţiile de spectacol şi concerte”, Gheorghiu a transmis: „În această săptămână, voi semna ordinul comun cu Ministerul Sănătăţii pentru reluarea producţiei de spectacole şi concerte (repetiţiile) în spaţiu închis, astfel încât, toţi factorii culturali să se poată pregăti pentru revenirea treptată la normal”.

„Avem normele pregătite şi pentru activităţile cu publicul din instituţile de spectacol şi concerte şi pentru sălile cinematografice, însă aşteptăm confirmarea unei evoluţii favorabile din partea specialiştilor din domeniul sănătăţii (şi nu a politrucilor), care să ne permită aprobarea lor”, a adăugat el.

Ministrul a mai spus că a pledat permanent pentru reluarea tuturor activităților culturale „însă nu am putut sta indiferent la informaţiile venite din partea Ministerului Sănătăţii”.

„Nu ne permitem aroganţa de a ne bate joc de sănătatea oamenilor şi de ignorare a avertismentelor”, a mai spus el.

Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW