Friday, December 3, 2021
Jurnalism corect


Ministrul Culturii, în izolare după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată cu COVID-19: Nu am vreun simptom specific

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 21 ianuarie 2021

Bogdan Gheorghiu a anunțat că s-a izolat la domiciliu, după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv cu COVID-19. Ministrul Culturii susține că nu are vreun simptom specific infectării cu virusul SARS-CoV-2 și că va lucra de acasă până când se va testa.

Am aflat astăzi că am intrat recent în contact cu o persoană confirmată pozitiv cu COVID-19. Din fericire nu mă simt rău, nu am vreun simptom specific, dar urmez protocolul și m-am izolat. După ce voi efectua testul și voi afla rezultatul, voi vedea care este calea de urmat. Până atunci, lucrez de acasă, iar echipa mea are grijă ca lucrurile să decurgă normal.
Așa cum scriam dimineață, faceți tot posibilul să rămâneți sănătoși!”, a scris Bogdan Gheorghiu, pe Facebook.

ℹ️ Am aflat astăzi că am intrat recent în contact cu o persoană confirmată pozitiv cu COVID-19. Din fericire nu mă simt…

Publicată de Bogdan Gheorghiu pe Joi, 21 ianuarie 2021

Membrii Cabinetului condus de Florin Cîțu, printre care și ministrul Culturii, s-au vaccinat, miercuri, împotriva COVID-19. Serul nu are niciun efect împotriva virusului SARS-CoV-2 atât timp cât persoana imunizată nu a primit cele două doze de vaccin.

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW