Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Ministrul Apărării, „uitat acasă” de liderii coaliției în timpul unei vizite la o fabrică de camioane pentru Armată

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 2 noiembrie 2022 Etichete: , , , , ,

Premierul Nicolae Ciucă și liderul PSD, Marcel Ciolacu, au fost miercuri, 2 noiembrie, în vizită la fabrica IVECO din Dâmbovița, companie care produce camioanele necesare Armatei Române. Numai că cei doi oficiali „au uitat” să îl cheme și pe noul ministru al Apărării, Angel Tîlvăr.

Un jurnalist prezent la declarațiile de presă ale celor doi oficiali a observat acest lucru și a întrebat de ce nu este prezent și Angel Tîlvăr la vizita de la fabrica IVECO.

A fost o chestiune de necorelare între noi…am crezut că îl anunță domnul președinte Ciolacu, dânsul a considerat că îl anunț eu”, a răspuns premierul, în timp ce Marcel Ciolacu râdea în spatele său.

Ulterior, Nicolae Ciucă a precizat că vizita de miercuri a fost organizată „la nivelul de leadership politic”.

M-am gândit că poate este bine să vedem la nivelul de leadership politic toată această întreprindere de aici, astfel încât pe baza strategiei care se pregătește la nivelul Ministerului Economiei să luăm decizia politică prin care să reorienetăm industria de apărare”, a adăugat prim-ministrul.

Ciucă a menționat că miniștrii Apărării (Angel Tîlvăr) și Economiei (Florin Spătaru) vor vizita fabrica IVECO „când vor considera necesar să discute elemente tehnice, specifice celor două ministere”.

Pentru noi a fost important să vedem partea de viitor, pentru a putea să luăm decizii în concordanță cu ceea ce avem de făcut pentru industria de apărare”, a spus premierul.

Angel Tîlvăr a preluat marți portofoliul de ministru al Apărării, la o săptămână de la demisia lui Vasile Dîncu.

Foto: Captură de ecran făcută în momentul în care liderii coaliției sunt întrebați de ce nu este prezent și ministrul Apărării.,

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW