Sunday, July 21, 2024
Jurnalism corect


Ministrul apărării, în urma ședinței CSAT: Nu există niciun element care să arate că teritoriul României este pus în pericol

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 1 martie 2022

Nu există niciun element care să arate că teritoriul României este pus în pericol, a precizat marți, 1 martie, ministrul apărării, Vasile Dîncu, în urma ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

„Nu există niciun element care să arate că teritoriul României este pus în pericol, am discutat astăzi CSAT. MApN nu trimite ordin de recrutare și nu are de gând să mobilizeze rezerviștii”, a precizat Vasile Dîncu, într-un interviu acordat pentru Digi 24.

În ceea ce privește criza refugiaților, oficialul a evidențiat eforturile autorităților române de a gestiona această situație, menționând că sunt în lucru modificări de ordin legislativ pentru a veni în sprijinul ucrainenilor care vor române în România.

„Suntem nevoiți să facem scenarii și să ne pregătim pentru un val uriaș de refugiați. (…) Avem în jur de 50-60 de persoane care au cerut azil în România. Lucrăm la schimbarea legislației muncii pentru ca ucrainenii să se poată integram în muncă, lucrăm și cu Ministerul Educației pentru ca copiii să aibă acces la școală”, a subliniat Vasile Dîncu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW