Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Ministerul Transporturilor schimbă managementul instituțiilor din subordine UPDATE Ce firme se vor ocupa de recrutare

By Ana Teșcan , in Politic Stirile zilei , at 22 aprilie 2022

UPDATE Pluri Consultants Romania SRL și Fox Management Consultants SRL sunt firmele care vor selecta managementul companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor, a precizat Alin Șerbănescu, purtătorul de cuvânt al MT.

Știrea inițială

Toate echipele manageriale ale companiilor aflate în coordonarea Ministerului Transporturilor vor fi schimbate, a anunțat Sorin Grindeanu vineri, 22 aprilie, printr-o postare pe pagina sa de Facebook. Peste 50 de instituții funcționează sub autoritatea sau în subordinea ministerului. 

Potrivit ministrului de resort, două firme independente se vor ocupa de recrutarea noilor membri ai Consiliilor de Administrație.

Schimbarea managerilor ar determina creșterea finanțărilor europene și eficienței financiare a companiilor care funcționează sub autoritatea și în subordinea Ministerului Transporturilor, susține Grindeanu.

„Vreau să construim echipe manageriale profesioniste, cu mandate de 4 ani, pentru a asigura continuitatea în managementul companiilor. Acest lucru va determina creșterea absorbției fondurilor europene, dar și creșterea eficienței financiare a companiilor!

Astfel putem recupera decalajele de care suferă acum infrastructura din România”, a explicat Sorin Grindeanu în postarea din mediul online.

Foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW