Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Ministerul Transporturilor îi acuză pe reprezentanții transportatorilor și fermierilor că nu s-au prezentat la discuții / Guvernul anunță un nou program – UPDATE

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 13 ianuarie 2024

UPDATE: Guvernul a anunțat un nou program pentru continuarea discuțiilor între reprezentanții transportatorilor și fermierilor și cei ai instituțiilor.

Sâmbătă:
ora 18:00 – Ministerul Transporturilor
ora 20:00 – Autoritatea pentru Supraveghere Financiară
Duminică:
ora 11:00 – Ministerul Finanțelor

Știrea inițială: 

Reprezentanții transportatorilor și fermierilor care protestează pe Centura Capitalei și în țară nu s-au prezentat la discuțiile cu cei ai Ministerului Transporturilor, planificate pentru ora 13:00, potrivit unui comunicat al instituției. Invitația a fost reluată pentru ora 18:00.

La Ministerul Transporturilor aceștia sunt așteptați la discuții de către ministrul Sorin Grindeanu, directorul CNAIR, Cristian Pistol, directorul ARR, Dorin Ștefan, directorul ISCTR, Tudor Nișulescu, directorul Direcției de Transport Rutier (din cadrul MTI), Adriana Kalapi, și consilierul de stat Minel Ivașcu.

„Ministerul Transporturilor și Infrastructurii își arată toată disponibilitatea de a rezolva problemele ridicate de fermieri și transportatori. Din motive care nu ne sunt cunoscute, delegația acestora nu s-a prezentat la întâlnire. Reiterăm public invitația pentru astăzi, ora 18:00”, au transmis reprezentanții MTI.

Reprezentanții transportatorilor și fermierilor se află la această oră la sediul Ministerului Agriculturii, unde discută cu ministrul Florin Barbu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW