Thursday, May 19, 2022
Jurnalism corect


Ministerul Sănătății, solicitare către Gabriela Firea: Rezolvarea de urgență a lipsei ape calde și a căldurii la două spitale de copii

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 18 noiembrie 2019 Etichete: , , , ,

Ministerul Sănătății solicită Primăriei Capitalei rezolvarea de urgență a lipsei ape calde și a căldurii la Spitalul Marie Curie și la Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robănescu, mai ales că vineri, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a dat asigurării că începând cu această dată la cele două unități spitalicești nu vor mai fi astfel de probleme.

„Aceasta a spus că lucrarea a presupus înlocuirea unor porțiuni de conductă veche de 50 de ani și că face parte dintr-un program mai amplu de reparații și modernizări, într-o zonă unde anul trecut au fost cele mai multe probleme. Astfel, s-a dispus înlocuirea unor porțiuni de conductă din magistrala Berceni-DN800, care alimentează și cele două spitale”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

Potrivit sursei citate, situația s-a repetat, luni, la Spitalul Marie Curie, punând în dificultate activitatea de îngrijire a copiilor internați în această instituție.

”Fiind doctor de meserie și știind specificul activității într-un spital precum cel de la Marie Curie, m-am deplasat personal vineri acolo pentru a mă asigura că totul a revenit la normal. Am rămas surprins de precizările venite de la Primăria Capitalei, prin care ni se explica faptul că noi, cei din Ministerul Sănătății, ne-am impacientat degeaba și că lucrările erau anunțate din timp, iar spitalele notificate corespunzător. Iată că acum situația se repetă, perturbând grav activitatea acestui mare spital de copii și revin cu solicitarea făcută vineri, către doamna primar general, Gabriela Firea, să intervină de urgență pentru ca atât Spitalul Marie Curie, cât și Centrul de Recuperare Neuropsihomotorie Dr. Nicolae Robănescu să beneficieze de apă caldă și căldură”, a precizat secretarul de stat din Ministerul Sănătății, conf.dr. Horațiu Moldovan.

Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW