Tuesday, February 7, 2023
Jurnalism corect


Ministerul Sănătății: Persoanele suspecte de COVID-19 să nu se deplaseze cu transportul în comun la centrele de recoltare

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 23 ianuarie 2022

Persoanele suspecte de infectare cu virusul SARS-CoV-2 trebuie să se deplaseze la centrele de recoltare a probelor pentru efectuarea testului doar cu mașina personală, a transmis duminică, 23 ianuarie, Ministerul Sănătății printr-un comunicat de presă.

Cine nu are această posibilitate, poate apela Direcția de Sănătate Publică pentru efectuarea testului la domiciliu.

„Nu vă deplasați cu mijloace de transport în comun (publice sau private) dacă suspectați că sunteți pozitivi la virusul SARS-CoV-2! În cazul în care nu aveți posibilitatea să vă deplasați cu mijlocul propriu de transport (mașină personală) puteți solicita în continuare DSP București testarea la domiciliu”, se arată în comunicatul transmis de Ministerul Sănătății.

Ministerul Sănătății a făcut acest anunț în contextul operaționalizării în București a mai multor centre de prelevare a probelor în vederea depistării COVID-19 de la persoanele suspecte că au contact această boală, aici intrând cele cu simptome specifice și cele care au intrat în contact cu o persoană bolnavă.

Înainte de deplasarea către centrele de testare apelați call-centerul DSP București (021 9462) pentru a afla care este cel mai apropiat centru și programul de funcționare.

Lista centrelor de testare din București

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW