Wednesday, November 30, 2022
Jurnalism corect


Ministerul Sănătății: În centrul de la Găeşti au fost vaccinate 55 de persoane, toate din rândul personalului medical / Managerul spitalului a modificat postarea în care anunța că oricine se oferă voluntar va fi imunizat împotriva COVID-19

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 6 ianuarie 2021

Ministerul Sănătății a transmis, miercuri, că la Spitalul Găești au fost vaccinate anti-COVID 55 de persoane, toate făcând parte din personalul medical. Managerul spitalului, Laurențiu Belușică, anunța, luni, pe Facebook, că oricine se oferă voluntar va fi imunizat împotriva COVID-19, dar ulterior a modificat postarea. 

Inițial, Laurențiu Belușică a anunțat că centrul de vaccinare din Găești va administra vaccinul anti-COVID oricărei persoane ce se prezintă voluntar la centru.

A fost deschis azi si centrul de vaccinare din spitalul Gaesti. Administram vaccinul anticovid oricarei persoane care se prezinta voluntar la centru”, a scris Laurențiu Belușică, managerului spitalului din Găești, luni, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Vlad Voiculescu, despre cazul managerului spitalului din Găești: Un fake news bazat pe declarațiile lui bombastice

Miercuri, după ce anunțul său a ajuns în spațiul public, acesta a modificat postarea, spunând că la Spitalul Găești vor fi vaccinate persoanele ce se încadrează în definiția de faza 1, anume doar cadrele medicale.

A fost deschis azi si centrul de vaccinare din spitalul Gaesti. Administram vaccinul anticovid persoanelor care se incadreaza in definitia de faza 1”, este modificarea făcută miercuri de managerul spitalului.

Ministerul Sănătății a precizat că inspectorii sanitari din cadrul DSP Dâmbovița au verificat modul în care au fost respectate prevederile Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19 la Spitalul Municipal Găești.

În urma verificărilor DSP Dâmboviţa s-a constatat că în centrul de la Găeşti au fost vaccinate 55 de persoane, toate din rândul personalului medical”, potrivit unui comunicat de presă transmis de Ministerul Sănătății, citat de Agerpres.

CITEȘTE ȘI: Directorul DSP Dâmbovița, despre managerul spitalului din Găești: A făcut nişte declaraţii nefericite, care nu s-au dovedit reale / Nu a fost nicio persoană vaccinată care să nu fie din categoria eligibilă

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW