Thursday, January 28, 2021
Jurnalism corect


Ministerul Public din Olanda a confirmat: Cetățeanul căutat în România pentru crima din Dâmbovița s-a sinucis intrând cu mașina într-un camion

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 23 septembrie 2019 Etichete: , , ,

Ministerul Public din Olanda, a confirmat, luni, prin intermediul unui comunicat de presă, că Johannes V., bărbatul căutat în România pentru crima de la Gura Șuții, s-a sinucis, intrând în mod intenționat cu mașina, luni după-amiază, într-un camion.

Conform Ministerului Public de la Haga, accidentul s-a a avut loc la Escharen. Bărbatul s-a dovedit a fi suspectul căutat în România pentru uciderea unei fetițe de 11 ani.

Instituția a mai precizat că încă se cercetează cauza exactă a accidentului, dar, Johannes V., însă, olandezul „a intrat în mod deliberat în camion”.

„Ancheta în privința acestei crimei este făcută de poliția din România, iar poliția din Olanda oferă sprijin acolo unde este necesar, se mai arată în comunicatul Ministerului Public olandez.

CONTEXT

Mihaela Adriana Fieraru, o fetiță de 11 ani din comunica Gura Șuții, județul Dâmbovița, nu a mai ajuns vineri, 20 septembrie, acasă după terminarea orelor. Duminică, 22 septembrie, copila a fost găsită decedată, pe un câmp.

O cameră de supraveghere instalată pe clădirea şcolii a înregistrat-o vineri, la ora 17:19, în timp ce pleca spre casă. Au fost ultimele imagini cu ea în viață.

Ea a fost căutată de peste 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni. De asemenea, au fost folosite drone şi un elicopter. Mihaela avea urme de violență pe corp.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW