Friday, April 12, 2024
Jurnalism corect


Ministerul Proiectelor Europene: A început etapa de preînscriere în platforma IMM Recover de fonduri pentru investiţii

By news.ro , in Politic Stirile zilei , at 16 august 2022

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene anunţă, marţi, că a început etapa de preînscriere în platforma IMM Recover pentru contractarea de granturi pentru investiţii. Lansarea apelului de proiecte va avea loc în 23 august.

„Începând de astăzi, potenţialii beneficiari se pot înrola în aplicaţia IMM Recover şi pregăti documentele pentru Acţiunea 4.1.1. – Investiţii în activităţi productive”, anunţă, marţi, MIPE, într-un comunicat de presă.

Instituţia a pregătit un set de răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, astfel încât cei interesaţi să aibă toate informaţiile necesare.

Ministerul precizează, de asemenea, că lansarea apelului de proiecte şi depunerea propunerilor de proiecte în aplicaţia informatică IMM Recover va avea loc pe data de 23 august 2022.

Potrivit oficialilor ministerului, pentru proiectele care intră sub incidenţa ajutorului de minimis, valoarea finanţării nerambursabile este de minimum 50.000 euro şi maximum 200.000 euro.

Pentru proiectele care intră sub incidenţa ajutorului de stat, valoarea finanţării nerambursabile este de minimum 50.000 euro şi maximum 500.000 euro.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW