Tuesday, February 7, 2023
Jurnalism corect


Ministerul Justiției, colaborare cu ambasada SUA pentru combaterea traficului de persoane: Vor fi stagii de pregătire pentru polițiști, procurori, criminaliști

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 24 noiembrie 2020

Ministrul Justiției susține că, în următoarea perioadă, va fi elaborată o strategie privind combaterea traficului de persoane, în colaborare cu ambasada SUA. Cătălin Predoiu a menționat că instituția a reluat colaborarea cu alte structuri specializate in această problematică. De asemenea, ministrul precizează că a solicitat procurorilor prioritizarea cauzelor de trafic de persoane în două rânduri.

Ministerul Justiției nu are atribuțiile pentru combaterea traficului de persoane, dar am trimis o solicitare către instituțiile din subordine să prioritizeze combaterea traficului de persoane.(…)Am reluat legături care erau slăbite între instituțiile din justiție. Am îndemnat procurorii să colaboreze cu alte structuri”, a precizat Cătălin Predoiu.

CITEȘTE ȘI: LIVE Cătălin Predoiu: Ministerul Justiției pune astăzi in dezbatere publică legea care reglementează activitatea grefierilor

Acesta a adăugat că a fost elaborat un program intensiv cu ambasada SUA, în urma căruia polițiștii, procurorii sau criminaliștii vor participa la stagii de pregătire.

Am stimulat cooperarea judiciară, am elaborat un program intensiv cu ambasada SUA, vor fi stagii de pregătire pentru polițiști, procurori, criminaliști. Vor continua operațiunile de combatere a acestui flagel care se numește traficul de persoane”, a adăugat Predoiu.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW