Sunday, October 2, 2022
Jurnalism corect


Ministerul Justiției a selectat membrul național român la Eurojust

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 17 martie 2021

O comisie din cadrul Ministerului Justiției a selectat-o pe procuroarea Daniela Buruiană pentru ocuparea funcţiei de membru naţional român la Eurojust.

Doamna Daniela Buruiană are o experiență în investigarea infracțiunilor de criminalitate organizată transfrontalieră, cu o vechime de peste 22 de ani în profesie. Începând cu anul 2013, a desfășurat activități în domeniul cooperării şi coordonării judiciare internaționale, în calitate de membru național al României la Eurojust. Începând cu anul 2015, a condus cea mai importantă echipă din cadrul Eurojust – cea privind criminalitatea informatică – având în portofoliu dosare importante la nivel UE precum probele electronice, criptarea datelor, portalul pentru transmiterea instrumentelor de cooperare judiciara și altele.

Eurojust, Agenția Uniunii Europene pentru Cooperare în Materie de Justiție Penală, este un centru unic cu sediul la Haga, care se implică în combaterea terorismului și a formelor grave de criminalitate organizată. Eurojust coordonează anchete și urmăriri penale la nivel european.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW