Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Ministerul Educației anunță că elevii și studenții nu vor repeta anul școlar sau pe cel universitar

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 17 martie 2020 Etichete: ,

Ministerul Educației anunță că elevii și studenții nu vor repeta anul școlar sau pe cel universitar, în contextul epidemiei Covid-19. Monica Anisie a anunțat că în ceea ce privește examenele naționale, Ministerul Educației lucrează la o serie de măsuri eficiente pe care le va comunica, public, în cel mai scurt timp.

”Informația privind eventuala înghețare a anului școlar 2019-2020 din cauza declarării stării de urgență este una eronată! Indiferent de situația în care ne aflăm, îndemn părinții, cadrele didactice, elevii și studenții să se informeze numai din surse oficiale și să nu ia în seamă fake news-urile care au invadat spațiul online. Totodată, trebuie să dăm dovadă de calm și de responsabilitate și vă asigur că măsurile pe care le vom lua vor fi în sprijinul elevilor și al studenților. Nu s-a pus problema înghețării anului școlar! Elevii și studenții nu vor repeta anul școlar sau pe cel universitar”, explică ministrul Educației, Monica Anisie.

Aceasta susține că Ministerul Sănătății lucrează la o serie de măsuri clare și eficiente pe care le va comunica în curând.

„Înțeleg îngrijorarea celor care vor susține examenele naționale și, în acest sens, vă asigur că în aceste momente, Ministerul Educației și Cercetării lucrează la o serie de măsuri clare și eficiente pe care le va comunica public, în cel mai scurt timp, în mod oficial. Deocamdată, trebuie să fim responsabili, să arătăm solidaritate și să continuăm învățarea de acasă”, a declarat Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării”, mai explică Anisie.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • Wow, incredible weblog format! How long have you been blogging for?
    you made blogging glance easy. The full glance
    of your web site is magnificent, let alone the
    content! You can see similar here e-commerce

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW