Monday, October 3, 2022
Jurnalism corect


Ministerul Educației a anulat procedura de achiziție de măști pentru elevi / Monica Anisie: Luni va fi reluată procedura

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 25 mai 2020 Etichete: , ,

Achiziția de măști de protecție pentru toți elevii și pentru profesorii care se întorc la școală, a fost anulată de Ministerul Educației, cu doar 10 zile înainte de reînceperea școlii, notează G4Media.

Ministrul Educației, Monica Anisie a explicat că procedura a fost anulată pentru firmele inițial interesate au declarat că nu dețin întreaga cantitate de măști. Oficialul a oferit asigurări că licitația va fi reluată luni.

Am anulat procedura de vineri, 22 mai, pentru că cei care au venit cu oferta de licitație inițial au spus că au pe stoc întreaga cantitate de măștidupă care au anunțat că au 6 milioane de măști, pentru ca la final să constatăm că din stocul pe care au anunțat că îl aveau nu există decât 1 milion 300 de măști. Procedura a fost anulată vineri și va fi reluată începând de astăzi (n.r.- luni),” a spus Monica Anisie pentru Edupedu.ro.

Ministerul Educației vrea să cumpere minim 15 milioane, maxim 17 milioane de măști de protecție prin proceduri de negociere fără publicare prealabilă.

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW