Monday, September 20, 2021
Jurnalism corect


Ministerul de Interne, precizări despre cazul Sorinei Pintea: Este regretabil că se prezintă informații neadevărate cu scopul de a denigra

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 6 martie 2020 Etichete: , , ,

Bogdan Despescu, secretar de stat în cadrul Ministerul Afacerilor Interne, a declarat, vineri, că Sorinei Pintea i s-a propus să fie la transferată la Spitalul Penitenciar Mioveni, însă aceasta a refuzat. Oficialul a mai menționat că „este regretabil” că în spațiul public sunt prezentate informații neadevărate.

Secretarul de stat al MAI a spus că Sorina Pintea a stat sigură într-o celulă în Arestul Capitalei.

„Referitor la informațiile apărute în spațiul public privind modul în care a fost tratată Sorina Pintea: Încă de la momentul încarcerării a beneficiat de asistență medicală de specialitate, fiind cazată individual”, a spus Despescu.

Bogdan Despescu a mai declarat că Sorina Pintea a refuzat să fie transferată în Spitalul Penitenciar Mioveni.

„Ieri, în contextul acordării asistenței, medicul a adus la cunoștință că poate fi transferată la spital, persoana refuzând. Ulterior, la ora 19.00, i s-a asigurat la cerere o conversație telefonică cu unul din avocați. În consecință, pacientului i s-a adus la cunoștință posibilitatea transferului. Este regretabil că se prezintă informații neadevărate cu scopul de a denigra.(…)Medicul unității va putea să comunice dacă e cazul ca persoana să fie transportată fără cătușe”, a mai spus secretarul de stat al MAI.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW