Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


Militar din Craiova, confirmat cu Covid-19/ Alți doi colegi care au simptome specifice coronavirusului așteaptă rezultatele testelor

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 9 iunie 2020 Etichete: , , ,

Un militar din cadrul Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab” din Craiova a fost confirmat cu virusul SARS-CoV-2. Alți doi militari care au simptome sunt internați și așteaptă rezultatele testelor.

Militarul a fost confirmat pozitiv pe data de 5 iunie și internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” din Craiova, conform Ministerului Apărării Naționale.

Alți doi militari care au simptome specifice Covid-19 sunt internați și așteaptă rezultatul testelor.

„La nivelul unității au fost luate toate măsurile prevăzute pentru aceste situații. În acest sens, a fost desfășurată de urgență o anchetă epidemiologică de către personalul medical al unității împreună cu specialiști din cadrul Spitalului Militar de Urgență Dr. Ștefan Odobleja. În urma acestor proceduri, au fost identificați contacții direcți ai militarului confirmat pozitiv, aceștia fiind trimiși la domiciliu în autoizolare, conform procedurilor standard stabilite la nivel național”, transmite sursa citată, conform Mediafax.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW