Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Un militar din Bârlad a fost trimis în judecată pentru tentativa de omor calificat. Bărbatul și-a bătut fosta prietenă și pe părinții acesteia cu un ciocan

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 20 august 2019 Etichete: , ,

Procurorii militari din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iași au dispus trimiterea în judecată a militarului Leonte George Tiberiu, plutonier în cadrul unei unități militare din Bârlad, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de omor calificat, violare de domiciliu și amenințare.

Potrivit rechizitoriului, pe 2 iunie, în jurul orei 1:00, Leonte George Tiberiu a intrat în locuința fostei sale prietene, care locuia împreună cu părinții săi într-un sat din județul Vaslui, înarmat cu un ciocan, fără consimțământul acesteia. După ce a oprit curentul electric, acesta a început să îi lovească pe toți trei în zona capului, dar și în alte zone ale corpului, provocându-le mai multe leziuni.

„De asemenea, din probatoriul administrat de procurori rezultă că anterior, la data de 16 mai 2019, inculpatul a amenințat persoana vătămată de mai multe ori în cadrul unei convorbiri telefonice cu acte de violență și cu moartea, precum și cu alte acte păgubitoare îndreptate împotriva acesteia și a membrilor familiei sale.(…) ”, potrivit comunicatului transmis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW