Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Mihai Tudose, nou atac la adresa lui Virgil Popescu: Se impunea remanierea ministrului Energiei / Replica PNL

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 30 august 2022

Mihai Tudose, vicepreședinte PSD, a lansat marți, 30 august, un nou atac la adresa ministrului Energiei, în care a menționat că „se impunea” demiterea lui Virgil Popescu. În replică, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a transmis că activitatea Ministerului Energiei este analizată de premierul Nicolae Ciucă și că orice decizie legată de remaniere va fi anunțată în coaliție.

Eu îmi mențin opinia că o mare parte din haosul de azi i se datorează. El a avut o strategie. Eu nu contest că fiecare are strategia lui, dar … Domnia sa a aplicat ideea lui. A convins pe cei responsabili de idea lui, însă rezultatele nu sunt cele scontate”, a declarat Mihai Tudose, citat de News.ro, despre activitatea ministrului Energiei.

Întrebat dacă ministrul Energiei trebuie remaniat, fostul premier PSD a precizat că „se impunea”.

În replică, Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a transmis că este „obișnuit cu solicitarea domnului Tudose”.

Nu e prima oară când o face. Repetăm, ca de fiecare dată, faptul că evaluarea activitatea miniştrilor o face premierul. E un proces continuu. Activitatea lui Virgil Popescu de la Energie e cu siguranţă evaluată”, a declarat Ionuț Stroe, citat de Mediafax.

Stroe a mai dat asigurări că Energia este un domeniu „care beneficiază de toată atenția Guvernului”.

Dacă va exista această posibilitate de remaniere, dacă va fi cazul, când va fi cazul va fi prezentată atât în coaliţie, pentru că e nevoie de un acord al tuturor partidelor şi, binenţeles, public”, a precizat liberalul.

Pe fondul zvonurilor din spațiul public, legate de posibilele remanieri ale unor miniștri precum Virgil Popescu sau Vasile Dîncu, numele lui Mihai Tudose a fost invocat drept posibil înlocuitor al unui ministru social-democrat, fără să existe confirmări oficiale în acest sens.

Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info to that Topic: mainnews.ro/mihai-tudose-nou-atac-la-adresa-lui-virgil-popescu-se-impunea-remanierea-ministrului-energiei-replica-pnl/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *