Saturday, June 25, 2022
Jurnalism corect


Mihai Tudose: Jocurile Foamei de Putere la Vila Lac

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 13 decembrie 2020

Mihai Tudose continuă să îi acuze pe reprezentanții partidelor care s-au întâlnit pentru a negocia componența viitorului Guvern că „trag de hălcile puterii”, în timp ce în Capitală cresc „munții de gunoaie”.

Jocurile Foamei de Putere la Vila Lac

Sinistru spectacolul de la Vila Lac, în care luzării alegerilor din 6 decembrie trag de hălcile puterii, care pentru ei şi atârnătorii lor înseamnă bani şi privilegii.

În timp ce la Vila Lac se desfăşoară încăierarea pe ciolan, în Capitală cresc munţii de gunoaie, dindărătul cărora rânjesc şobolani graşi. Aceștia au terminat negocierile….”, a scris Mihai Tudose, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Negocierile dintre PNL, USR-PLUS și UDMR, sistate / Partidele nu s-au înțeles asupra propunerii de prim-ministru

Negocierile pentru formarea unui nou Guvern au fost sistate, duminică, după ce partidele nu s-au pus de acord asupra propunerii de prim-ministru, potrivit purtătorului de cuvânt al UDMR.

PNL şi USR PLUS îşi vor propune mâine propriii candidaţi la funcţia de prim-ministru, în discuţiile cu şeful statului”, a anunțat, pe Facebook, Hegedüs Csilla.

Sursă foto: Facebook

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW