Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


Mihai Tudose, către Victor Ponta: N-ai vrea tu să-ți dai demisia în loc să ameninți cu excluderi?

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 5 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Mihai Tudose răspunde atacurilor lansate de Victor Ponta la adresa sa și spune că președintele Pro România îi urmează modelul lui Liviu Dragnea. Ponta a anunțat, luni, că parlamentarii din partidul său care au votat pentru învestirea Guvernului Orban vor fi excluși din partid.  

„Școala lui Dragnea….Adică: cine nu e de acord cu mine, cine nu face ce spun eu… este exclus din partid, supus oprobriului public, acuzat de trădare, înfierat, desființat etc.
Eu am avut o opinie. Un grup de colegi parlamentari au avut și ei o opinie. Care, oroare, nu a corespuns cu ,,părerea” liderului -unic- și -absolut-care-numai-el -are-soluții-bune.
Nici eu și nici colegii mei nu am încălcat nicio hotărâre a unei structuri statutare de conducere. Nu aveam cum fiindcă acestea, structurile statutare în care trebuiau luate deciziile în aceste momente… nu au fost convocate.

Am avut în schimb, ca reper absolut, opinia liderului…. Care acum spune public că dă afară fondatorii partidului (care ocupă și primele poziții de conducere în partid). Dragnea l-a exclus din PSD pe secretarul general Marian Neacșu acuzându-l că negociază cu Orban…. (acuzație nefondată, nedovedită, de un ridicol extrem). Nu cumva vi se pare că se repetă scenariul….”, a scris Tudose, pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier Tudose îl ironizează pe Ponta pentru faptul că atunci când a demisionat din PSD a anunțat pe Facebook că face asta.

„Pe mine m-a acuzat acum VVP de același lucru… și ieri era revoltat că eu am plecat de la guvern de frica lui Dragnea!!! El a plecat de la partid și de la guvern pe Facebook… și încă nu ne-a spus de frica cui…”, a mai scris Tudose. 

Europarlamentarul îi propune lui Victor Ponta ca în loc să amenințe cu excluderi din partid să demisioneze. 

„În condițiile în care toooooate ,,negocierile” duse de Victor în ultimul timp ( absolut toate fiind făcute fără girul unui for statutar) au eșuat, în condițiile în care ești foarte deranjat că nici cei mai apropiați colegi din conducerea ProRomânia nu-ți împărtășesc ,,strategiile”…. nu ai vrea tu, Victor, ca în loc să ameninți tu cu excluderi și schimbări de președinți de organizații, de excluderi de membri fondatori și oameni ce au contribuit decisiv la ceea ce e astăzi partidul… nu ai vrea tu, Victor, să-ți dai tu demisia? Ca să nu te mai deranjăm….”, a conchis fostul premier Tudose.

sursa foto: Facebook

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW