Friday, May 27, 2022
Jurnalism corect


Mihai Tudose: Au optat românii pentru guvern PNL sau pentru Mâțu premier? Nu

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 12 decembrie 2020

Mihai Tudose susține că propunerea PNL pentru funcția de prim-ministru ar fi contrară voinței alegătorilor. Fostul premier PSD consideră că „Mâțu”(n.r. Florin Cîțu) ar fi responsabil pentru „cea mai abruptă cădere economică din UE”. 

Apel către învinși…. Nu dați briciul pe mâna maimuței! Mare atenție la riscurile ce decurg din propunerea PNL contrară voinței alegătorilor, manifestată ca un premiu de consolare pentru pierderea alegerilor, privind guvernul Mâțu. Au optat românii pentru guvern PNL sau pentru Mâțu premier? Nu!”, a scris Mihai Tudose, pe Facebook.

Fostul premier a menționat că șocul pandemiei ar fi fost dublat de o guvernare „catastrofală”, iar PNL a decis să îl promoveze pe „Mâțu” în funcția de prim-ministru, drept „răsplată”.

Deficit bugetar record după Revoluție: -10% în 2020. Îndatorare sinucigașă: în 12 luni, Mâțu a făcut 20 de miliarde de euro datorii, cât a acumulat România în primii 20 de ani după căderea lui Ceaușescu. Am avut, anul ăsta, cea mai abruptă cădere economică din UE și avem cea mai lentă revenire. În trimestrul 3, restul UE a recuperat întreaga cădere din trimestrul 2. Numai România a recuperat doar 46% din scădere.

Ăsta e bilanțul marelui finanțist Mâțu – geniul păcănelelor. Șocul pandemiei a fost dublat, la noi, de o guvernare catastrofală. Drept răsplată, PNL îl promovează pe Mâțu premier?!...”, a adăugat fostul premier.

Tudose consideră că Florin Cîțu va „tăia jugulara României”.

Perdanților, nu dați briciul pe mâna maimuței! Inconștientul ăsta va tăia jugulara României!

P.S.: Și ca și cum nu ar fi destulă tragedie, aflăm din interiorul ,,negocierilor” că nimeni nu vrea Sănătatea și Educația…..

Apără-ne Doamne de păgânii ăștia!!!!!”, este concluzia lui Mihai Tudose.

Apel către învinși….

Nu dați briciul pe mâna maimuței! Mare atenție la riscurile ce decurg din propunerea PNL…

Publicată de Mihai Tudose pe Sâmbătă, 12 decembrie 2020

Sursă foto: Facebook / Mihai Tudose

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW