Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Mihai Fifor: Spre deosebire de Victor Ponta, eu nu sunt cameleon. În 2015, era doar o poză pusă în geam

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 7 octombrie 2019 Etichete: , ,

Social-democratul Mihai Fifor, l-a criticat luni dimineață pe liderul Pro România, Victor Ponta, pe care l-a numit un „cameleon”.  Secretarul general al PSD spune că în anul 2015 Ponta se lăuda cu o muncă care nu îi aparținea:„ Munca o făceau alții, cei pe care acum îi denigrează. Că așa fac cameleonii”.

Fifor susține că, spre deosebire de Victor Ponta, el nu se dezice de niciun coleg din PSD.

„Spre deosebire de Victor Ponta, eu nu sunt cameleon. Nu mă dezic de colegii mei. Nu mă dezic nici macar de Guvernele Ponta din 2012-2015, în care Vâlcov şi Teodorovici au fost miniştri ai Finanţelor – ca să lămurim cine făcea bugetele pe care Ponta doar le prezenta în Parlament. Rezultatele din 2015 cu care se laudă Ponta sunt de fapt rezultatele PSD. Ponta era doar poza pusă în geam. Munca o făceau alţii, cei pe care acum îi denigrează. Că aşa fac cameleonii”, a subliniat Fifor.

Social-democratul îl mai critică pe Victor Ponta fiindcă „o jignește mereu” pe Viorica Dăncilă, și precizează că acesta este mai preocupat de politicile de dreapta decât de stânga.

„Doamna prim-ministru Dăncilă, pe care o jigneşte mereu, i-a dat lecţii la bună guvernare. Acum Ponta e mai preocupat de echilibre macroeconomice, de deficite, de datoria publică… Acum e de dreapta! A uitat principiile PSD, cum ar fi «creşterea economică să se simtă şi în buzunarele cetăţenilor» sau «mai mulţi români în clasa de mijloc». Noi, cei care nu am fugit pe usa din dos din PSD nu am uitat. De la demisia pe Facebook a Cameleonului, salariul mediu net, «în mână», domnule Ponta, a crescut cu 64% (de la 1.918 lei în noiembrie 2015, la 3.142 lei, în prezent)”, a mai declarat Fifor.

Mihai Fifor și-a încheiat mesajul de pe Facebook spunând că Victor Ponta „îi datorează totul” PSD-ului.

Cât de mult îşi poate schimba culoarea un cameleon? Ati fi uimiti… Astăzi Ponta anunţă ţanţoş că va vota moţiunea împotriva PSD, partidul căruia îi datorează totul! Si asta spune tot despre acest vesel personaj”, a conchis secretarul general al PSD.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW