Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


Mihai Fifor, în război cu Teodorovici: Nu pot accepta aroganța, auto-suficiența și lipsa bunului simț

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 28 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Fostul secretar general PSD, Mihai Fifor l-a criticat pe fostul președinte executiv Eugen Teodorovici, după ce, acesta l-a numit „șobolan” și l-a amenințat cu bătaia. Fifor afirmă că nu poate să accepte aroganța, auto-suficiența și lipsa bunului simț, iar în politică ca și în viață trebuie să știi să pierzi cu demnitate.

„Când narcisismul devine patologic, bichonul începe să se creadă pitbull, umflă pieptul, își flutură nările și se tot admira în oglindă. Mamă, mamă ce voinic!

Aș râde, dacă n-ar fi atât de trist.

Mi-e greu să înțeleg oamenii care vorbesc de morală și n-au dram, oameni care vorbesc de echipă, dar care n-au fost niciodată capabili să facă echipă cu cineva, oameni care, în ultimele 5 luni s-au slujit doar pe ei, mimând cu grație grija față de proiectul prezidențialelor, față de candidat sau față de partid.

Fifor: Pot înțelege frustrarea, dar nu pot accepta aroganța și lipsa bunului simț.

În politică, ca și în viață, trebuie să știi să pierzi cu demnitate. Să ai tăria să accepți înfrângerea și să o iei din nou de la capăt. Dacă, desigur, ai ce spune. Și dacă, desigur, ai suficient caracter. Puțini sunt, însă, cei care știu să facă asta și, din păcate, zilele trecute am văzut, în toată splendoarea lor indivizi care, nu doar ca nu știu când să se oprească, dar fac și un zgomot asurzitor, etalându-și, fără rezerve, frustrările în spațiul public”, a scris Mihai Fifor, pe pagina sa de Facebook.

Fostul secretar general PSD susține că nu a fost niciodată conflictual și nu va fi, în schimb este un om demn, cu onoare, care a intrat în echipa PSD cu votul din Congres.

„Nu am fost niciodată un om conflictual și nici nu voi fi. Dar sunt un om demn, cu onoare, care a intrat într-o echipă odată cu votul onorant din Congres. Am fost trup și suflet alături de echipă, zi de zi, oră de oră vreme de 5 luni, până la finalul proiectului pentru prezidențiale. Când, însă, acest proiect a luat sfârșit printr-o înfrângere, din păcate, mi-am asumat cu demnitate eșecul și am făcut un pas în spate. Cu fruntea sus. Așa cum este firesc să facă oricine.

Fifor: Românii s-au săturat de violența verbală, de ură și de superficialitate

Iată de ce nu pot să accept mârlănia unora, grobianismul și lipsa de bun simț. Nu cu astfel de oameni poți porni un proiect nou, de care are atâta nevoie acest partid. Românii s-au săturat de violența verbală, de ură și de superficialitate.

Ca o concluzie, am să povestesc o întâmplare, care definește perfect personajul care stă la baza postării mele.

În urmă cu câțiva ani, la o masă cu vreo 8 colegi senatori, la Tulcea, într-un context asemănător, personajul este întrebat frontal: „Dacă tot vorbești de prietenie și de colegialitate, după 3 ani împreună, spune-ne pe numele mic la fiecare dintre noi, cei din jurul mesei…”. Răspunsul a fost doar tăcere. Și asta spune tot.

În rest, viața merge mai departe și, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”, a mai scris Mihai Fifor.

Sursă foto: Facebook

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you will find 10336 more Info to that Topic: mainnews.ro/mihai-fifor-in-razboi-cu-teodorovici-nu-pot-accepta-aroganta-auto-suficienta-si-lipsa-bunului-simt/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW