Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Mihai Fifor, despre Klaus Iohannis: Vrea să arate tuturor că acum el taie și spânzură în România

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 6 noiembrie 2019 Etichete: ,

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor a postat un mesaj pe Facebook prin care îl critică pe Klaus Iohannis, președintele României, susținând că șeful statului vrea să arate tuturor că acum „el taie și spânzură în România”.

„Iohannis vrea cu tot dinadinsul să arate lumii că Guvernul Ghilotină e guvernul lui!

S-a pus în capul mesei la Palatul Victoria, s-a dus să-i ungă pe miniștri la ministerele de forță!

Vrea să arate tuturor că acum el taie și spânzură în România! Că el face cărțile în sistemul judiciar! Că el decide cine rămâne și cine pleacă din Poliție!

Ce mai contează Constituția care prevede separația puterilor în stat! Nu a respectat-o când avea doar jumătate din putere, darmite acum!

Dragi români, asistați la o preluare ostilă a puterii de stat! Este o amenințare, făcută în văzul lumii, ca toate instituțiile să se pună în slujba lui!

Și poate face toate astea, cu o singură excepție: voi cetățenii, care aveți puterea votului!

Aveți puterea de a refuza să vă puneți în slujba lui Iohannis!

Arătați-i asta la următoarele alegeri!”, scrie Fifor pe Facebook.

Klaus Iohannis a participat, luni, la prima ședință de Guvern, unde a anunțat că miniștrii PNL au găsit o situație foarte gravă în instituție, susținând că social-democrații au golit finanțele publice și va fi foarte greu de construit bugetul pe anul viitor.

„Îmi pare foarte bine că anteriorul guvern eșuat a plecat. În ultimii 30 de ani motivul pentru care România s-a dezvoltat mai bine a fost existența PSD la butoane. Dar în ultimii 3 ani au depășit orice imaginație. Guverne care au început cu proceduri pe care pur și simplu nu și le-a imaginat nimeni. Atacuri sistematice la statul de drept, lupta împotriva corupției, împotriva investitorilor, o absurditate de neimaginat, asupra mediului de afaceri privat”, a declarat Klaus Iohannis.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com