Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


Mihai Fifor, despre Iohannis: Când e chemat la o dezbatere bărbătească, față în față, fuge ca un elev prins cu minciuna

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 7 noiembrie 2019

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, l-a criticat pe șeful statului, Klaus Iohannis, pentru că nu vrea să participe la o dezbatere electorală „bărbătească, față în față, pe argumente și pe fapte”.

Social-democratul susține că președintele României fuge de presă din cauză că nu are niciun rezultat și îi este mai ușor să arate cu degetul la alții.

„L-ați auzit pe Iohannis în această campanie să prezinte ce a făcut el pentru români în ultimii 5 ani? Nu! Absolut nimic! Zero barat! Acesta e bilanțul lui! Dar, cu siguranță, l-ați auzit de mai multe ori atacând PSD și jignindu-i pe cei care susțin acest partid! Da, e mult mai simplu să arăți cu degetul la alții când nu ai niciun rezultat, nimic de arătat. Când merge undeva și apare presa, caută mereu ieșirile din spate. De la Cotroceni ne servește doar declarații robotizate, fără să mai accepte legitimele întrebări din partea jurnaliștilor. Se dă leu-paraleu împotriva PSD doar când nu e nimeni de la PSD de față. În schimb, când e chemat la o dezbatere bărbătească, față în față, pe argumente și pe fapte, fuge ca un elev prins cu minciuna să se ascundă în gaură de șarpe. Doi bani! Exact atât face curajul lui Iohannis în fața PSD!”, a precizat Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW