Thursday, May 30, 2024
Jurnalism corect


Mihai Fifor: „De 15 ani, cel care ar fi trebuit să ne unească sub tricolor, președintele țării, ne-a întors unii împotriva altora”

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 22 noiembrie 2019 Etichete: , , , , , ,

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook că în ultimii 15 ani, România a avut un președinte care a fugit de răspundere, care a întors românii unii împotriva altora, a sfidat legile și Constituția. Duminică sunt alegerile prezidențiale, iar Fifor i-a îndemnat pe români să meargă la vot.

„Unirea face puterea! Noi românii am știut bine acest adevăr atunci când am avut împliniri în istorie.

Din păcate, însă, de 15 ani ura și vrajba ne-au dezbinat, ne-au făcut să ne luptăm între noi, ne-au mutilat sufletele și viața.

De 15 ani, cel care ar fi trebuit să ne unească sub tricolor, președintele țării, ne-a întors unii împotriva altora.
Gândiți-vă, amintiți-vă!

Duminică, avem puterea votului, dragi români! De votul nostru depinde binele țării și bunăstarea fiecăruia.

Avem puterea sa alegem în fruntea țării UN OM căruia îi pasă, care se implică și care are suflet, care are respect și bună-cuviință, care muncește și este cu adevarat patriot.

Să respingem ce am văzut în ultimii 15 ani! Să respingem aroganța, cinismul, fuga de răspundere, sfidarea legii și a Constituției.

Pentru asta o votez pe Viorica Dăncilă președinte! O votez din toată inima ca să readucă unirea și armonia între noi românii, oricine am fi și oriunde ne-am afla!

Votați un om de caracter, un om bun, care va lupta pentru fiecare dintre voi, un președinte al tuturor românilor!”, a scris secretarul general al PSD, Mihai Fifor, pe pagina sa de Facebook.

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW