Friday, April 26, 2024
Jurnalism corect


Mihai Chirica, implicat într-un accident rutier în Iași

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 8 martie 2020 Etichete: , , ,

Mihai Chirica, proaspăt ales candidatul PNL pentru Primăria Iași, a fost implicat, sâmbătă seară, într-un accident rutier pe raza municipiului, în zona Păcurari.

Accidentul a avut loc într-o intersecție semaforizată. În urma impactului, toate cele trei persoane aflate în mașini, au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate la spital.

Mihai Chirica era singur în mașină când a intrat în coliziune cu un alt autoturism în care se aflau două persoane.

„Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că, un tânăr, de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe şoseaua Păcurari, din municipiul Iaşi, dinspre rond Gama către Piaţa Mihai Eminescu, în intersecţia cu strada Muntenimii, nu ar fi oprit la culoarea roşu a semaforului electric aflat în funcţiune și ar fi pătruns în intersecţie, intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Iași„, transmite IPJ Iași.

Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, însă rezultatul a ieșit negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă.

Mihai Chirica spune că, ieri, în urma accidentului, putea ajunge în scaunul cu rotile. Primarul Iașului a mai menționat că are permis de peste 27 de ani și că este un șofer prudent.

„Am trecut o cumpănă, în care poți vorbi despre cât de fragilă este viața.(…)Ieri puteam fi (…) în scaunul cu rotile. Dumnezeu mi-a mai dat o șansă și-I mulțumesc pentru asta. Toți suntem bine, nimeni nu e rănit, iar mașinile se pot repara. (…)Conduc prudent de peste 27 de ani fără niciun incident, nu am lovit și nu am fost lovit de nimeni. Dar așa este soarta… mă bucur că și celelalte două persoane din celălalt vehicul nu au pățit ceva deosebit. (…)”, a scris Mihai Chirica, într-un mesaj pe Facebook

sursa foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW