Monday, September 26, 2022
Jurnalism corect


Mihai Chirica, după ce și-a depus candidatura pentru Primăria Iașiului: Analfabetismul să nu plece niciodată din orașul nostru

By Matthew Garvey , in Fara categorie Politic Stirile zilei , at 18 august 2020 Etichete:

Mihai Chirica și-a depus, luni, candidatura pentru un nou mandat în funcția de Primar al Iașiului. Actualul candidat din partea PNL a declarat că își dorește ca „analfabetismul să nu plece niciodată” din oraș. 

După ce, în 2016, Mihai Chirica a câștigat cursa pentru Primăria Iași candidând din partea PSD, în acest an, actualul primar va candida din nou, dar, de data aceasta, pe listele Partidului Național Liberal.

Vom continua proiectele noastre, să ne dezvoltăm, să promovăm un mediu curat, să aducem cât mai multe zâmbete pe fețele copiilor noștri, să le facem un sistem educativ de prim rang, iar analfabetismul să nu plece niciodată din orașul nostru, ci dimpotrivă, să rămânem un exemplu pentru țară prin rezultatele pe care în patru ani le-am avut, an de an, stând în topurile naționale cu copiii noștri„, este declarația completă, pe acest subiect, a lui Mihai Chirica.

 

 

Sursă foto: Facebook

 

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW