Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Mihai Chirica, confirmat pozitiv la COVID-19 / Primarul Iașiului: Aveți grijă unii de ceilalți, feriți-vă de boală

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 9 octombrie 2020

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a anunțat vineri că a fost confirmat cu noul coronavirus și a intrat în izolare la domiciliu. Atribuțiile sale vor fi preluate de viceprimarul Radu Botez.

Mihai Chirica a afirmat că se simte bine iar în perioada următoare va urma schema de tratament recomandată de medici.

„Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetățenii mei, vreau să vă anunț că am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am făcut acest test după ce am aflat că o parte dintre colegii de muncă din primărie au contractat noul coronavirus.

Vă anunț că m-am izolat, mă simt normal și că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialiști pentru a ține boala sub control. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atribuțiile de primar, coleg cu care ma voi consulta permanent.

Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili și solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toți.

Dragi ieșeni, aveți grijă unii de ceilalți, feriți-vă de boală și nu uitați că sănătatea e un dar”, a scris pe Facebook Mihai Chirica.

CITEȘTE ȘI: BREAKING CORONAVIRUS | Nou record negativ: 3.186 de cazuri în 24 de ore / 52 de persoane au decedat în această perioadă

Sursa foto: Inquam Photos/Liviu Chirica

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *