Sunday, April 14, 2024
Jurnalism corect


Michelle Obama, reacție după ce s-a zvonit că ar candida la alegerile prezidențiale din SUA: „Susține campania”

By Stratulat Anca , in Stirile zilei , at 6 martie 2024 Etichete: , ,

Michelle Obama, fosta Primă Doamnă, a dezamăgit pe cei care se așteptau să candideze la învestitura democratică pentru alegerile prezidențiale.

”Aşa cum a anunţat în mai multe rânduri de-a lungul anilor, fosta Primă Doamnă Michelle Obama nu va candida în alegerile prezidenţiale”, a declarat la NBC News directoarea sa comunicare Crystal Carson.

”Doamna Obama susţine campania realegerii preşedintelui Joe Biden şi a vicepreşedintei Kamala Harris”, a adăugat ea.

În timp ce Joe Biden, perceput ca fiind prea în vârstă de mulți alegători, se confruntă cu dificultăți în sondaje, voci din interiorul partidului Democrat împingeau pentru o posibilă candidatură a lui Michelle Obama, o fostă Primă Doamnă foarte cunoscută și implicată în politică.

Pe de altă parte, republicanii au alimentat speculațiile despre o posibilă candidatură a lui Michelle Obama, în încercarea de a slăbi campania lui Joe Biden.

Cu toate acestea, soția fostului președinte democrat Barack Obama a declarat în repetate rânduri că nu este interesată de această poziție.

”Politica este dificilă”, îi spunea ea animatoarei star Oprah Winfrey într-o emisiune difuzată pe Netflix în aprilie.

”Trebuie să vrei asta. Trebuie s-o ai în sânge, pentru că este important. Nu este cazul meu”, mărturisea ea.

Se preconizează că Michelle Obama va participa la campania democraților, așa cum a făcut și în 2020.

”Preşedintele (Barack Obama) şi Michelle Obama ne-au ajutat enorm în lupta în care Donald Trump a fost înfrânt şi în alegerea președintelui Biden (…). Le suntem recunoscători pentru că avem votul şi susţinerea lor în lupta pentru soarta democraţiei noastre în noiembrie”, declară într-un comunicat citat de NBC News un purtător de cuvânt al campaniei lui Joe Biden, Kevin Munoz.

foto: X

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW